Sosiaalinen

Markkinat

Suomen suurimmat joulumyyjäiset

la 4.12.2021, tarkista aika asti, tarkista päivä

Turun Messukeskus
Kuvaus

Joulu alkaa perinteisistä suurmyyjäisistä, josta voit hankkia kaikki yksilölliset lahjatavarat pukinkonttiin! Tapahtumassa on mukana satoja myyjiä!

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämät suurmyyjäiset virittävät aitoon joulutunnelmaan jo 29. kerran. Myyjäisissä on tarjolla pääosin paikallisia, käsintehtyjä tuotteita. Jouluista markkinatunnelmaa nostattaa myös jouluinen musiikki – saattaapa joulupukkikin käydä piipahtamassa, jos joulunaluskiireiltään ehtii!

Messukeskuksen ympärillä on runsaasti parkkitilaa. Pysäköintimaksu on 6 euroa. Oman auton sijasta paikalle pääsee linja-autolla aivan Turun keskustasta. Myyjäispäivänä Turun keskustan ja Messukeskuksen välillä ajaa bussi numero 100. Tarkempi bussiaikataulu julkaistaan lähempänä ajankohtaa osoitteessa www.foli.fi. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy!

MYYNTIPAIKKOJEN VARAUS
Haluaisitko myydä tuotteitasi myyjäisissä? Varauksen voi tehdä numerosta 044 451 5632 (tiistaisin ja keskiviikkoisin) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautumiset@lssy.fi. Myyjäksi voi tulla yksityinen henkilö tai yritys.

Myyntipaikkojen hinnat:
Rivipaikka: 0,75 x 1,50 m (= ½-pöytä, yksi numeroitu myyntipaikka) 55 €
Rivin päätypaikka: 0,75 x 1,50 m (= ½-pöytä, yksi numeroitu myyntipaikka) 60 €
Rivipaikka: 0,75 x 3,00 m (= koko pöytä, kaksi numeroitua myyntipaikkaa) 85 €
Rivin päätypaikka: 0,75 x 3,00 m (= koko pöytä, kaksi numeroitua myyntipaikkaa) 90 €

Pöytiä on mahdollista ottaa useampi peräkkäin. Seinänvieruspaikat myydään metreittäin 40 €/metri (minimi 2 metriä). Seinänvieruspaikkaan ei sisälly pöytää, vaan myyjä tuo oman pöydän tai myyntitelineen.

Hinta
Maksuton
Sijainti
Turun Messukeskus
Kirjaltajankatu, Turku
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.