Kulttuuri

Konsertti

Club For Five & Ilmavoimien Big Band

ke 2.9., 19:00

Logomo
Kuvaus

Ilmavoimien Big Band ja Club For Five luovat upealla ilmaisullaan tunteellisia sekä riemastuttavia tulkintoja monista tunnetuista lauluista.

Tilaisuus siirtyy koronaviruksen vuoksi uuteen ajankohtaan, keskiviikolle 2.9.2020 klo 19.00.

Ostetut liput käyvät tilaisuuteen sellaisenaan. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat tilannetta!
Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 31.3.2020 mennessä osoitteesta web.lippu.fi/palautus.

Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five’n tyylilaji on Club For Five! Ilmavoimien soittokunta on Suomen puolustusvoimien viidestä soittokunnasta ainoa, joka on erikoistunut viihde- ja big band -musiikkiin. Orkesteri nähdäänkin esiintyvän nykyisin pääasiassa big band -kokoonpanossa, kuten tälläkin kiertueella yhdessä lauluyhtye Club For Fiven kanssa.

Hinta

Liput: 39,50 €
Show&Dinner: 101,50 €
Pyörätuoli + saattaja: 39,50 €
Muut saattajat: 1,50 € oma lippu oltava

Sijainti
Logomo
Köydenpunojankatu 14, Turku
Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla taibussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliäpitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen.Kauppatorilta Logomoon kävele
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.