Kulttuuri

Konsertti

Jonne Aaron: Ota mut -konserttisalikiertue

la 10.10., 19:00 asti, tarkista päivä

Logomo, TEATRO-sali
Kuvaus

Jonne Aaron: Ota mut -konserttisalikiertue saapuu Logomoon.

Jonne Aaronin Ota mut -konserttisalikiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille artisteille tekemistä menestyskappaleista. Lahjakkaan tulkitsijan ja biisintekijän kynästä ovat syntyneet kappaleet kuten Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda), Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski), Tunnit (Yö), Surun aika (Olli Lindholm), Pari kaunista sanaa (Katri Ylander), Elämä on lahja (Anne Mattila), Nukkuva sydän (Muska) ja Juodaan ja painitaan (Frederik) sekä käännösbiisi Elossa taas (Katri Helena / Negative).

Näiden lisäksi ohjelmisto koostuu Jonnen omasta tuotannosta. Konserttisalimiljöössä osin uusin sovituksin kuultavat Yksin, Tiikerin raidat, Rooma, Vihan sokaisema, Ihanaa elämää, Kun jätät minua, Kirosanoja ja kiertueen nimikappale Ota mut ovat osa laajamittaista konsertin ohjelmasisältöä. Luvassa on myös kiinnostavia tarinoita uralta ja biisien takaa.

Hinta

Liput 35,50 €
Pyörätuoli + saattaja 35,50 €
Muut saattajat 1,50 €
Lippu + tapas-lankku 52,50 €

Sijainti
Logomo, TEATRO-sali
Köydenpunojankatu 14, Turku
Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla taibussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliäpitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen.Kauppatorilta Logomoon kävele
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.