Kulttuuri

Musiikki

The Voice Of Finland 2020, 2. livelähetys

pe 11.9., 19:30 asti, tarkista päivä

Logomo, LOGOMO-sali
Kuvaus

Säkenöivä The Voice of Finland livenä Logomossa keväällä 2020

Uusia laulajia Suomen tähtitaivaalle synnyttävä The Voice of Finland täyttää tänä vuonna jo kahdeksan vuotta ja Turun Logomo täyttyy taidokkaista esityksistä ja kihelmöivästä livelähetysten tunnelmasta. Taitavat laulajat saavat aikaan kylmiä väreitä, liikutuksen kyyneleitä ja tietysti huippuluokan bileet. Bändissä soittavat Suomen eturivin muusikot.

Olet tulossa seuraamaan Suomen suurinta musiikkituotantoa. Yleisö on yksi tärkeä osa ohjelman tekoa. Kannustetaan siis kaikkia laulajia ja pidetään mahtavaa tunnelmaa yllä!

The Voice of Finlandissa kilpailee tulevalla kaudella ennätysmäärä laulajia. Tämän lisäksi valmentajia on neljän sijasta viisi – uusina vahvistuksina Juha Tapio ja Sipe Santapukki. Lisäksi tähtivalmentajina ovat jo edelliskaudelta tutut Anna Puu, Redrama ja Toni Wirtanen.

Paikat livelähetyksiin myydään nopeasti loppuun, joten varaa lippusi nyt!

Hinta

Perusliput: 49,00 €
Kaveriliput: 41,00 €
Liput, Ringside: 73,50 €
Show & Dinner -liput: 99,00 €
VIP-liput: 129,00 €
VIP Gold -liput: 155,00 €
Bileaitio liput, K- 18 € : 33,50 €
Liput (mahd. näkörajoite): 25,00 €
Pyörätuoli + saattaja: 49,00 €

Sijainti
Logomo, LOGOMO-sali
Köydenpunojankatu 14, Turku
Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee 15 minuutissa.</
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.