Muu

Kurssi

Kurssit syöpää sairastaville ja heidän läheisilleen

to 10.12., 23:59 asti, tarkista päivä

Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Kuvaus

Syöpään sairastuminen muuttaa elämän. Syövän kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Hae maksuttomalle kurssille, joka antaa tietoa, vertaistukea sekä voimia työssä ja arjessa jaksamiseen.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys järjestää pitkin vuotta useita erilaisia kursseja syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Haku kursseille on käynnissä!

Kurssit tarjoavat vertaistukea sekä tietoa syövästä ja sen hoidosta sekä tukea arjessa ja työssä selviytymiseen. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia, ja niitä ohjaavat terveydenhuollon ammattilaiset. Kurssit on tarkoitettu joko tiettyä syöpää sairastaville tai kaikille syöpäpotilaille sairaudesta riippumatta. Osalle kursseista voi osallistua yhdessä puolison tai läheisen kanssa. Osa kursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Näille kursseille on mahdollista osallistua yhdessä koko perheen kanssa. Osalla kursseista on teema, kuten melonta tai kuvataide. Myös läheisensä syöpäkuoleman kokeneille sekä syövän sairastaneille ja sitä sairastaville keliaakikoille järjestetään omat kurssit.

MISSÄ KURSSIT JÄRJESTETÄÄN?
Kaikki kurssit järjestetään Turun Hirvensalossa sijaitsevassa Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa. Kurssit ovat pääsääntöisesti viiden vuorokauden mittaisia. Kursseilla kuntoutujat sekä kurssille mahdollisesti osallistuva puoliso, läheinen tai perhe yöpyvät Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa. Yöpymiseen sisältyy täysiylläpito.

MITÄ KURSSEILLA TEHDÄÄN?
Kursseihin sisältyy muun muassa yksilö- ja ryhmäkeskusteluja, asiantuntijaluentoja, kyselytunteja sekä liikuntaa. Kursseilla muun muassa käsitellään voimavarojen löytämistä ja henkistä jaksamista, annetaan terveysneuvontaa sekä syvennetään syöpäsairauteen ja sen hoidon vaikutuksiin liittyvää tietoa. Kurssit tarjoavat myös vertaistukea. Lisäksi kursseilla on vapaa-ajanohjelmaa.

MISSÄ KURSSIVALIKOIMA ON NÄHTÄVISSÄ?
Tutustu koko vuoden kurssivalikoimaan osoitteessa www.lounais-suomensyopayhdistys.fi/kurssit-ja-virkistys/sopeutumisvalmen...

MITEN KURSSEILLE HAETAAN?
Kursseille haetaan tietyillä hakulomakkeilla. Hakuaika kursseille on kurssikohtainen. Hakulomakkeet ja -ohjeet löydät osoitteesta www.lounais-suomensyopayhdistys.fi/kurssit-ja-virkistys/sopeutumisvalmen...

Hinta
Maksuton
Sijainti
Meri-Karinan hyvinvointikeskus
Seiskarinkatu 35, Turku
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.