Kulttuuri

Konsertti

Ollaan ihmisiksi: Aika jätti - Juice Leskinen elää

su 29.11., 18:00 (2 tapahtumaa)

Logomo, TEATRO-sali
Kuvaus

Ollaan ihmisiksi on vaikuttava konsertti, joka on täynnä persoonallisia ja hulvattomia tulkintoja Juicen kappaleista. Tervetuloa nauttimaan!

Juicen levyjä on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Ollaan ihmisiksi -draamallinen konsertti kunnioittaa taiteilijan henkistä perintöä. Juicen kappaleet Viidestoista yö, Marilyn ja Musta aurinko nousee ovat yhtä kiinteä osa suomalaista mielenmaisemaa kuin rantasauna, koivukuja ja taskulämmin Kossu. Ollaan ihmisiksi -esitys maalaa kuvan Juicesta kansakunnan ajattelijana, herkkänä lyyrikkona, romantikkona ja myös rankkana ravistelijana. Mitään näköispatsasta Juicen muistolle tuskin tullaan näkemään, mutta sitäkin enemmän persoonallisia ja hulvattomia tulkintoja Juicen kappaleista.

Mikko Alatalo ja Juice; Tampereen kasvatit, kaverukset, bändikaverit ja pitkäaikaiset kollegat. Mikko esittää heidän yhteisestä tuotannostaan lempikappaleensa sekä kertoilee laulujen väleissä ennen kuulemattomia Juice-anekdootteja.

Anna-Maija Tuokko on tuttu Helsingin Kaupunginteatterin musikaalien päärooleista, Tampereen Teatterin Huojuva Talo -näytelmästä; suuren yleisön tietoisuuteen hän tuli viimeistään voitettuaan Tanssii Tähtien kanssa kilpailun MTV:ssä vuonna 2017.

Antti L. J. Pääkkönen, Nora Raikamo ja Kate Viljamaa ovat näyttelijä-laulajia, tuttuja mm. Helsingin Kaupunginteatterin ja Suomen Kansallisteatterin lavoilta.

Ohjaaja Markku Arokanto on monipuolinen mies: ohjaamisen lisäksi hän on näytellyt sekä teatterissa että elokuvissa, ja ehtinyt 80-luvulla jopa levylaulajaksikin.

Marko Puro ottaa pianistina koko bändin haasteen vastaan; Juicen tekstit saavat tilaa nousta esiin tuoreella tavalla.

Kokoonpano:
Mikko Alatalo, laulu
Antti L J Pääkkönen, laulu
Nora Raikamo, laulu
Anna-Maija Tuokko, laulu
Kate Viljamaa, laulu
Marko Puro, piano
Markku Arokanto, ohjaus

Tulevat tapahtumat
  • su 29.11., 18:00
  • su 29.11., 20:00
Hinta

Liput: 35,00 €
Lippu + Tapas-lankku: 52,00 €
Pyörätuoli + saattaja: 35,00 €
Muut saattajat 1,50 € , oma lippu oltava

Sijainti
Logomo, TEATRO-sali
Köydenpunojankatu 14, Turku
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.