Sosiaalinen

Työpaja

Kuvitteellisten olentojen kokoelma

su 4.10., 12:00 asti, tarkista päivä

Turun pääkirjasto, Studio-Sali
Kuvaus

Esitys avaa ovet mielikuvituksessa elävien olentojen maailmaan ja kutsuu eri-ikäiset ihmiset tutustumaan yhdessä kuvitteellisiin olentoihin ja jakamaan omia kuvitelmiaan.

Kuvitteellisten olentojen kokoelma (The Collection of imaginary beings) on helsinkiläisen Toisissa tiloissa -esitystaiteen kollektiivin uusin teos, joka saa ensi-iltansa Turun pääkirjastossa huhtikuussa 2020.

Esitys avaa ovet mielikuvituksessa elävien olentojen maailmaan. Kirjasto on paikka jossa menneet, nykyiset ja tulevat sukupolvet elävät rinnakkain. Erilaisten helppojen, kaikille soveltuvien harjoitteiden avulla kuvitelmat heräävät eloon kirjaston käytävillä.

Esitys kutsuu eri-ikäiset ihmiset tutustumaan yhdessä kuvitteellisiin olentoihin ja jakamaan omia kuvitelmiaan. Voit saapua esitykseen yksin tai yhdessä perheesi, isovanhempasi, kummisi, ystäväsi, naapurisi tai jonkun muun läheisen kanssa. Kokemuksellinen esitystapahtuma koostuu työpajasta, evästauosta ja vierailusta kirjastoon. Kuvitteellisten olentojen koulu -työpajassa tutustumme ei-inhimillisiin olentoihin ja opettelemme ruumiillistamaan niitä yhdessä. Tämän jälkeen olennot vierailevat kirjastossa ja tarkastelevat tuttua ympäristöä uudesta näkökulmasta.

Esitys toimii museona ja arkistona, jossa voi tallentaa ja jakaa kokemuksia jo menetetyistä eläimistä ja katoavista lajeista sekä mielikuvituksemme tuottamista olennoista.

Esityspaikka: Turun pääkirjaston studio, Linnankatu 2
Esityksen kesto: 3,5h (sis. evästauon)
Ikäsuositus: 6+ (alle 10-vuotiaat tervetulleita yhdessä aikuisen kanssa)

Toisissa tiloissa on vuonna 2004 perustettu Suomen merkittävimpiin esitystaiteen ryhmiin kuuluva kollektiivi. Toiminnan ytimenä ovat kollektiiviset ruumiilliset harjoitteet, joiden avulla päästään kosketuksiin ihmisille vieraiden olemis- ja kokemusmuotojen kanssa, eli vierailemaan ”toisissa tiloissa”.

Työryhmä: Eeva Kemppi, Jussi Lankoski, Kaisa-Liisa Logrén, Minja Mertanen ja Jaakko Ruuska.
Esitys on Toisissa tiloissa -kollektiivin (Helsinki), TEHDAS Teatterin (Turku) ja Kampnagel -tuotantotalon (Hampuri) yhteistuotanto.

Hinta

Liput: aikuiset 15 € | lapset 10 € | kimppalippu 40 € (4 hlö)

Sijainti
Turun pääkirjasto, Studio-Sali
Linnankatu 2, Turku
Studio, pääkirjaston uuden puolen sisääntuloaulassa ulko-oven vieressä
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.