Kulttuuri

Konsertti

Andy Mc Coy + Support

la 12.9., 20:00 asti, tarkista päivä

Logomo, LOGOMO-sali
Kuvaus

Rocklegenda saapuu Logomoon huhtikuussa. Andy McCoy, legendaarinen kitaristi, säveltäjä, Hanoi Rocksin perustaja, värikäs taiteilija ja niin paljon muuta.

Andy auttoi tuomaan ensivaikutteita punk rockista Suomeen Briard nimisellä bändillään, joka oli Suomen ensimmäinen punk rock -yhtye. Vähän myöhemmin hän soitti Pelle Miljoona Oy: ssä, hiukan ennen kuin ystävystyi Michael Monroen kanssa muodostaen Hanoi Rocksin.
Hanoi Rocks teki viisi studioalbumia ja aloitti villin, elämän muuttavan kiehtovan kiertomatkan ympäri maailmaa kiertämällä Eurooppaa, Iso-Britanniaa, Keski- ja Kaukoitää ja lopulta Yhdysvaltoja.
Tämän jälkeen Andy on kiertänyt maailmaa useiden legendaaristen yhtyeiden ja artistien kanssa, julkaissut sooloalbumeja (viimeisin 1995), julkaissut kirjan, taidenäyttelyn, ja elokuvan. Vuonna 2002 Hanoi Rocks syntyi uudelleen, julkaisi 3 studioalbumia ja kierteli Euroopassa ja Japanissa. Tämä huipentui kuuteen jäähyväiskeikkaan Tavastialla vuonna 2009.
Andy McCoy julkaisi syksyllä 2019 uusimman sooloalbuminsa ”21st Century Rocks” – levynjulkaisukiertueen useat keikat ovat olleet loppuunmyytyjä.

Hinta

Liput ennakkoon: 29,90 €
Liput ovelta: 35,00 €
Pyörätuoli ja saattaja: 29,90 €
Muut saattajat: 1,50 €

Sijainti
Logomo, LOGOMO-sali
Köydenpunojankatu 14, Turku
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.