Kulttuuri

Näyttely

PERUTTU Sibelius – The One and Only

ke 8.12.2021, 16:00 asti, tarkista päivä

Sibelius Museo
Kuvaus

Sibelius-museo on suljettu toistaiseksi. Tässä näyttelyssä tarinallinen lähestymistapa pyrkii kertomaan vierailijalle Suomen kansallissäveltäjästä maanläheisesti ja inhimillisesti.

Tässä näyttelyssä tarinallinen lähestymistapa pyrkii kertomaan vierailijalle Suomen kansallissäveltäjästä maanläheisesti ja inhimillisesti. Näyttelyn keskiössä on säveltäjän lisäksi mm. hänen vaimonsa Aino, heidän tyttärensä sekä kotitalonsa Ainola. Näyttely nostaa esille tarinoita miehestä, joka eli aivan tavallista elämää arkisine murheineen ollen kuitenkin aikansa merkittävimpiä säveltäjiä. Opastuksella tuodaan myös esille, miten Sibeliuksenkin tapauksessa kyseessä on lopulta ihminen kaikkine hienouksineen ja heikkouksineen.

Musiikkia ei ole unohdettu vaan näyttelytilaan asennetut kuulokkeet tarjoavat erilaisia versioita säveltäjän mittavan uran varrelta. Näytön kautta voi myös tutustua monenlaisiin tulkintoihin säveltäjän kenties tunnetuimmasta teoksesta, Finlandiasta.

Näyttelyä tehdessä on pidetty asiakasraateja, huomioitu asiakaspalautetta ja kesällä 2019 tehty asiakastutkimus (Novia).

Hinta
Aikuiset 5 € Eläkeläiset, työttömät 4 € Opiskelijat 3 € Alle 18 € v. ilmaiseksi Ryhmät 3 € /hlö, vähintään 10 € maksavaa asiakasta Opastusmaksu: arkisin 35 € /ryhmä + pääsyliput. Pe klo 16 € jälkeen, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä: 60 € /ryhmä + pääsyliput. Voimassaolevat edut: Pääsylipun maksuvälineenä käyvät sekä Museum WAlkaen , ICOM-kortti että Museokortti. Museo on Vammaiskorttikohde. Henkilökohtainen avustaja pääsee veloituksetta museoon.
Sijainti
Sibelius Museo
Piispankatu 17, Turku
Piispankatu 17
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.