Kulttuuri

Teatteri

CABARET

ke 9.9.2020 - ke 9.9.2020, tarkista päivä

Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö
Kuvaus

Willkommen – rakastettu musikaali uusin silmin

CABARET

Wilkommen.

Syksyllä Päänäyttämö muuttuu tiivistunnelmaiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla tuntuu loputtomalta: Rakastettu Cabaret-musikaali nähdään ensimmäistä kertaa Turun Kaupunginteatterissa! Riemusta ja kyynelistä vastaavat ohjaaja-koreografi Jakob Höglundin johdolla liki 30 esiintyjää.

…me olimme kuin unessa…

Cabaretin päähenkilö, kirjailija Clifford Bradshaw on kuin unissakävelijä Berliinissä, jonka asukkaat hakevat sodan jälkeen lämpöä toisistaan. Vuonna 1931 yöelämän keskipiste on Kit Kat Club, jossa jokainen saa olla oma itsensä – tai kuka haluaa. Kit Kat Clubin sykkeessä Clifford tapaa Sally Bowlesin, kabareen kirkkaimman tähden. Hurmos on hetken yhteinen, mutta lopulta näille juhlahumun yhdistämillekin koittaa arki, kun uuden sodan varjo lankeaa kaduille. On aika herätä unesta.

Koskettavan tarinan pääosissa loistavat musikaalitähdet Anna Victoria Eriksson ja Olli Rahkonen. Kit Kat Clubin asiakkaat lietsoo liekkeihin Miiko Toiviaisen esittämä Seremoniamestari sekä näyttämön täyttävä orkesteri.

Kit Kat Clubin tunnelma levittäytyy myös teatterin lämpiöön Cabaret-näytöksen jälkeen 19.9. ja 10.10. Musikaali tekstitetään englanniksi.

Cabaret
Ensi-ilta 4.9.2020 Turun Kaupunginteatterissa
Näyttämö: Päänäyttämö
Tekstitys englanniksi / Subtitles in English

Hinta
alkaen 23,00 €
Sijainti
Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö
Itäinen Rantakatu 14, Turku
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.