Kulttuuri

Nukketeatteri

FINFRINGE2020: Hikoileva maapallo

la 21.11., 13:00 - 15:45

Puolalanpuisto
Kuvaus

Sarjakuvamainen nukketeatteriesitys, jossa tutkijat selvittävät ilmastolle haitallisen jöröyden ilmenemistä.

Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikasen Hikoileva maapallo -jöröjukkamaisia tarinoita ympäristöstämme on sarjakuvamainen, aina ulkona toteutettava nukketeatteriesitys.

Tule mukaan seuraamaan ainutlaatuisten jörötutkijoiden työskentelyä. Tutkijoiden tehtävänä on selvittää maapallolle haitallisen jöröyden ilmenemistä ja vaikutuksia. Maastotutkimuksissaan he kohtaavat eriskummallisia olentoja ja ilmiöitä, joihin maapallon hikoilukin, ehkä-kenties-mahdollisesti-jollakin tavalla, saattaa liittyä.

Pia Kaleniuksen ja Merja Pöyhösen heittäytyvä läsnäolo ja taidokas nukenkäsittely nostavat pöheiköstä päivänvaloon oikeita, isoja kysymyksiä tavalla, jota kuitenkaan ei voi seurata nauramatta ääneen. Esityksen tavoitteena on herättää kysymyksiä ja ajatuksia esityksen teemoista yhdessä pohdittavaksi esityksen jälkeen. Hikoileva maapallo on lastenteatteriesitys, joka toimii täysin mutkattomasti sekä kolme- että kuusikymmentäkolmevuotiaille.

Esitys on aina ulkona, säästä riippumatta. Esityspaikalle kuljetaan yhtenä ryhmänä lähtöpaikasta.

Kuuma Ankanpoikanen koostuu nukketeatteritaiteen huippuammattilaisista ja se toimii osana Aura of Puppets nukketeatteriverkostoa.

Hinta

Peruslippu 15 €
Eläkeläinen 14 €
Opiskelijat/Työttömät 12 €
Lapset (alle 8v.) 8 €

Sarjalippu 40 € / 35 € / 30 €

Sijainti
Puolalanpuisto
Puolalanpuisto, Turku
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.