Kulttuuri

Nukketeatteri

Töivrih — Hirviöt

su 12.7., 13:00 (5 tapahtumaa)

Liedon Vanhalinna
Kuvaus

Koko perheen musiikkinäytelmä Liedon Vanhalinnassa.

TÖIVRIH—HIRVIÖT kertoo Hallasta, jolla on vilkas mielikuvitus ja jonka vanhemmat ovat muuttuneet tunnottomiksi. Yksinäinen Halla pelkää nukkumaanmenoa, sillä hänen sänkynsä alla asustaa hirviöitä, eikä kukaan auta ajamaan niitä pois. Eräänä iltana Halla rohkaistuu, kömpii itse sänkynsä alle ja päätyy huimaan seikkailuun hirviöiden saarelle. Matkalla hän kohtaa tunnottomuutta ympärilleen tartuttavan suuren Pääkytkimen ja tutustuu toinen toistaan eriskummallisimpiin hirviöihin. Onnistuuko Halla vapauttamaan vanhempansa tunnottomuudelta ja palaamaan takaisin kotiin? Entä minkälaisia ovat Töivrih-saaren hirviöt? Hyppää Hallan kanssa seikkailuun!

Esitys on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille ja heidän perheilleen, mutta myös nukke- ja musiikkiteatterin ystävät sekä kesäteatterikatsojat ovat erittäin tervetulleita katsomoomme. Esityksen kesto n. 1h. Esitystila on katettu.

Hukkateatteri on turkulaislähtöinen teatterialan ammattilaisten ensemble. Ryhmän tavoitteena on tarjota mielikuvituksellista, musiikkipitoista ja laadukasta teatteria koko perheelle. Hukkateatteri panostaa vahvaan visuaaliseen ilmaisuun ja musikaalisuuteen ja käyttää esityksissä myös nukke- ja naamioteatteria. Töivrih – Hirviöt toteutetaan Hukkateatterin ja Turun Ylioppilasteatterin yhteistuotantona.

Liput ja lisätietoa osoitteessa www.hukkateatteri.com

Tulevat tapahtumat
  • su 12.7., 13:00
  • su 12.7., 17:00
  • ti 14.7., 18:00
  • su 19.7., 13:00
  • su 19.7., 17:00
Hinta

18 € / 12 € *€
*opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, alle 12 € v. lapset

Tiedustelut ja ryhmämyynti: hukkateatteri@gmail.com

Sijainti
Liedon Vanhalinna
Vanha Härkätie 111, Lieto
Näytelmä esitetään Liedon Vanhalinnassa, vanhan härkätallin vintillä. Esitystila on katettu.
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.