Sosiaalinen

Messut

TuleApu-tapahtuma

ma 12.10., 14:00 - 18:00

Kauppakeskus Mylly
Kuvaus

Tukea ja tietoa liikkumisen apuvälineistä. Tule tutustumaan liikkumisen apuvälineisiin! Tarjolla täsmätietoa kuinka käyttää liikkumisen apuvälinettä ergonomisesti.

TuleApu-hanke valloittaa Suomea kyynärsauvojen, rollaattorin ja manuaalipyörätuolien kanssa! Tapahtuma on avoin kaikille, sopii etenkin nykyisille että tuleville liikkumisen apuvälineen käyttäjille sekä heidän kanssaan toimiville. Tervetuloa tutustumaan liikkumisen apuvälineisiin ja kuuntelemaan onko liikkumisen apuvälineistä mitään hyötyä. Saat vinkkejä, kuinka käyttää liikkumisen apuvälinettä ergonomisesti ja pääset myös testaamaan omia taitojasi. Opastusta myös liikkumisen apuvälineen käyttäjän avustajalle. Paikalla myös alueen muita järjestöjä ja yhdistyksiä kertomassa omasta toiminnastaan.

Ohjelma:
14:00 Miksi apuväline on hyvä ottaa käyttöön ajoissa ja mistä niitä sitten saa?
14:30 Kyynärsauvoilla kulkeminen koikkelehtimatta
15:00 Yhteistyökumppanit esittäytyvät
15:30 Rollaattorilla rullaus sujuvammaksi
16:00 Yhteistyökumppanit esittäytyvät
16:30 Pyörätuolin pyörät pyörimään
17:00 Kuinka avustaa apuvälineen käyttäjää tarvittaessa?

Tapahtumassa mukana: Invalidiliitto, Lihastautiliitto, Suomen CP-liitto, Turun ammattikorkeakoulu, Turun kaupunki, Turun kaupungin vanhusneuvosto, Turun Kuurojenyhdistys ry, Turun Seudun Nivelyhdistys ry, Turun seurakunta, Varsinais-Suomen Vammais- ja Pitkäaikaissairausjärjestöt VAPI ry

Hinta
Maksuton
Sijainti
Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1, Raisio
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.