Kulttuuri

Konsertti

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta: juhlakonserttikiertue

ke 26.8., 19:00

Logomo, LOGOMO-sali
Kuvaus

Varusmiessoittokunta juhlii 30-vuotista taivaltaan juhlakonsertilla Logomo-salissa. Seitsemänkymmentä nuorta soittajaa luovat kokonaissoundin, jollaista ei löydy mistään muualta.

Suomen nuorin sotilassoittokunta on todistanut taipuvansa mihin vain: viime vuosina varusmiessoittajat ovat megakiertueillaan käyneet läpi kaikille tutun musiikin historiaa ja esittäneet jopa suomalaisen yleisön toivekappaleita. 70’s-kiertueen suomirock-hitit, Kasarin synasoolot ja Ysärin legendaariset klassikkolyriikat on nyt esitelty yleisölle, ja tänä vuonna Varusmiessoittokunta marssii kaupunkiin suomalaisten suosikkihittien tahdittamana.

30-vuotisjuhlakonserttissa Varusmiessoittokunnan nuoret sotilasmuusikot tulkitsevat persoonallisella otteellaan ja ennen muuta asenteellaan täyteläistä ohjelmistoa. On harvinaista, että Suomen kamaralla esitetään viihde -ja populäärimusiikkia näin massiivisella kokoonpanolla.

Seitsemänkymmentä nuorta soittajaa, joiden taustat vaihtelevat klasarista jazziin ja marssimusiikista metalliin luovat kokonaissoundin, jollaista ei löydy mistään muualta. Solisteina esiintyvät Varusmiessoittokunnan laulajat, joten karisma, energia ja taidokkuus on taattua.

Hinta

Liput: 27,50 €
À la Carte -paketti: 90,50 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet: 17,50 €
Lapset, 3 € - 12 € vuotta: 17,50 €
Lapset, alle 3 € vuotta: 1,50 €
Ryhmäliput, min. 10 € hlöä: 11,50 €
Pyörätuoli + saattaja: 22,50 €

Sijainti
Logomo, LOGOMO-sali
Köydenpunojankatu 14, Turku
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.