Sosiaalinen

Työpaja

Stoori pihalla: Bullet journal -työpaja

ti 4.8., 14:00 - 16:00

Turun pääkirjasto, sisäpiha. Sateen sattuessa nuorten alue Stoori (uudisrakennuksen 1.krs).
Kuvaus

Bullet journal, tuttavallisemmin bujoilu, on kalenterin piirtämistä tyhjään vihkoon. Bujoilussa voi yhdistellä eri tapoja, kuten piirtämistä, maalaamista tai perinteistä leikkaa ja liimaa -tyyliä. Pääasia, että bujosi on omannäköinen ja tekeminen on rentouttavaa.

Bujopajassa pääset tutustumaan opastuksella bujoilun alkuun. Annamme vinkkejä eri tavoista päästää luovuus valloilleen. Materiaaleja saatavilla tapahtumassa. Varaathan mukaasi kuitenkin tyhjän vihon/muistikirjan (sivut tyhjiä, pisteillä, ruuduilla tai viivoilla) tai oman bujosi.

Mukaasi tarvitset siis: tyhjän vihon (tai jo aloitetun bujosi), ripauksen luovuutta ja rentoa mieltä. Jos haluat, voit lisäksi ottaa mukaasi omat lempikynäsi tai itseäsi inspiroivia askartelutarvikkeita (esim. leimoja ja musteita).

Tervetuloa mukaan kaikki bujoilusta kiinnostuneet nuoret, oletpa sitten newbie tai bujopro!

Kun olet bujoillut kylliksesi, voit jäädä pihalle pelailemaan lautapelejä, piirtämään katuliiduilla kirjastopihaan, lukemaan kirjoja tai muuten vain hengailemaan ja nauttimaan kesäpäivästä. Samalla voit myös osallistua Stoorin runokesä 2020 -lukukampanjaan!

Hinta
Maksuton
Sijainti
Turun pääkirjasto, sisäpiha. Sateen sattuessa nuorten alue Stoori (uudisrakennuksen 1.krs).
Linnankatu 2, Turku
Pääkirjaston sisäpiha.Sateen sattuessa nuorten alue Stoori, uudisrakennuksen 1. krs.
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.