Kulttuuri

Teatteri

Helppo ero

ma 12.10., 21:00 asti, tarkista päivä

Kailon saari, 21100 Naantali
Kuvaus

Helppo ero -kesäkomedia viihdyttää Emma Teatterissa 2.7.-22.8.!

Kaikkien aikojen konmaritus!

Kesällä 2020 Emma Teatterissa nauretaan Helppo ero -komedialle, jossa koetukselle joutuu koko elämänhallinta, kun tavara ei taannutkaan onnea. Jokainen on varmasti joskus todennut, että uutta on helppo hankkia, mutta vanhasta huomattavasti vaikeampi päästä eroon. Siis vaikkapa asunnosta. Tai autosta. Meillä on ylipäätään paljon asioita, joista haluaisimme eroon: lehtimyyjistä, kuntosalijäsenyydestä, ikänäöstä, tupakasta, hiiristä, jenkkakahvoista tai huonosta parisuhteesta. Miksi ero on niin vaikea? Auttaisiko terapia? Näitä kysymyksiä pohtii hyvin tosissaan päähenkilö Mika Laakso. Kun Mika päättää konmarittaa kaiken turhan pois omasta elämästään, käynnistyy kaikkien aikojen ero-operaatio.

Tekijöinä Emma Teatterin dreamteam

Kesäkomedian on kirjoittanut Turun Kaupunginteatterin dramaturgi Satu Rasila, joka kertoo komedian aiheen tulevan hyvin lähelle aikuisen arkea. "Aihe on samaistuttava jopa siinä määrin, että kirjoitusprosessin aikana olen arvioinut uudelleen omaa elämääni. Ja tästä omasta kokemuksestani voin kertoa, että tämä komedia tarjoaa helpotusta elämään naurun muodossa."

Esityksen ohjaa Turun Kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Mikko Kouki, joka oli viimeksi puikoissa Naantalissa ohjatessaan Fingerporin vuonna 2017. Kouki kuvailee ensi kesän päähenkilön olevan "mies, joka haluaa eroon kaikesta, mutta ei loppupeleissä ehkä kuitenkaan ole valmis menettämään kaikkea". Tavaran ja kinkkisten tilanteiden kanssa näyttämöllä tasapainoilevat useista aiemmista Emma Teatterin esityksistä tutut Teemu Aromaa, Miska KaukonenTom Petäjä ja Linda Wiklund. Komedia on Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto, joka nähdään Kailon saaressa.

Työryhmä

Teksti: Satu Rasila
Ohjaus: Mikko Kouki
Lavastussuunnittelu: Jani Uljas
Pukusuunnittelu: Tuomas Lampinen
Naamioinnin suunnittelu: Saara Tawast
Äänisuunnittelu: Jari Tengström
Valosuunnittelu: Riku Kääriäinen
Rooleissa: Teemu Aromaa, Miska Kaukonen, Tom Petäjä ja Linda Wiklund

Hinta

38 € / 36 €

Sijainti
Kailon saari, 21100 Naantali
Kailon saari, Naantali
Parkkipaikkoja löydät mantereen puolelta. Kailon saareen saavutaan Muumimaailman siltaa pitkin. Emma Teatteriin pääset jatkamalla sillan jälkeen suoraan ja kääntymällä sitten vasemmalle. 
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.