Kulttuuri

Esittävä taide

Kuvitteellisten olentojen kokoelma

su 4.10., 15:30 asti, tarkista päivä

Turun pääkirjasto
Kuvaus

Avataan ovet mielikuvitukseen, tarinoihin ja unissa elävien olentojen maailmaan! Turun pääkirjastossa tapahtuva kokemuksellinen esitys.

Tervetuloa outojen olentojen seuraan!

Kuvitteellisten olentojen kokoelma on helsinkiläisen Toisissa tiloissa esitystaiteen kollektiivin uusin teos, joka saa ensi-iltansa Turun pääkirjastossa syyskuussa. Esitys avaa ovet mielikuvitukseen, tarinoihin ja unissa elävien olentojen maailmaan. Miltä tuntuu olla tarujen mystinen hirviö tai sukupuuttoon kuollut eläin? Millaista on kohdata unelmiesi lohikäärme? Kirjasto on paikka, jossa menneet, nykyiset ja tulevat sukupolvet elävät rinnakkain. Esitys kutsuu eri-ikäiset ihmiset kuvittelemaan yhdessä ja jakamaan omia kuvitelmiaan turvallisessa seurassa – ja turvalliset etäisyydet huomioiden.

Voit saapua yksin tai yhdessä. Erilaisten helppojen, kaikille soveltuvien harjoitteiden avulla tutustutaan kollektiivisessa tajunnassamme asuviin olentoihin ja herätellään niitä eloon ruumiillisesti kirjaston Studio-tilassa. Ruumiillistamisen kautta annetaan muoto asioille, joilla ei ole muotoa. Esitys on kokemuksellinen – katsoja on samanaikaisesti sen tekijä. Esityksen aikana vieraillaan myös kirjaston käytävillä ja tarkastellaan tuttua paikkaa ja sen olentoja uudesta näkökulmasta.

Kuvittelullamme ei ole rajoja, tule kurkistamaan millaisia olentoja meissä elää!

Esityksen kesto: 3,5h (sis. evästauon)
Ikäsuositus: 6+ (alle 10-vuotiaat tervetulleita yhdessä aikuisen kanssa)

Toisissa tiloissa on vuonna 2004 perustettu Suomen merkittävimpiin esitystaiteen ryhmiin kuuluva kollektiivi. Toiminnan ytimenä ovat kollektiiviset ruumiilliset harjoitteet, joiden avulla päästään kosketuksiin ihmisille vieraiden olemis- ja kokemusmuotojen kanssa, eli vierailemaan ”toisissa tiloissa”.

Työryhmä: Eeva Kemppi, Kaisa-Liisa Logrén, Minja Mertanen ja Jaakko Ruuska. Mukana teoksen suunnittelussa Jussi Lankoski.

Esitys on Toisissa tiloissa -kollektiivin (Helsinki), TEHDAS Teatterin (Turku) ja Kampnagel -tuotantotalon (Hampuri) yhteistuotanto.

Hinta
Maksuton
Sijainti
Turun pääkirjasto
Linnankatu 2, Turku
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.