Sosiaalinen

Retki

Kullaanpolku-polkuretki

su 27.9., 8:30 - 10:30

Kisakatu 4
Kuvaus

Polkuretkelle on valittavana 9 km ja 13 km pituiset reitit, mitkä lähtevät Kerttulan liikuntahallilta ja suuntautuvat Valtatie 8 itäpuoliselle alueelle.

- 9 km reitti kiertää ABC aseman jälkeen Hitinmäen kautta Raisionjoen tuntumaan ja sieltä Petterinpellon vieritse takaisin Kerttulaan. Reitin mehuhuolto ja tulipaikka makkaran grillausta varten sijaitsee Vesilaitoksen saunan pysäköintialueen vieressä. Tällä reitillä ei ole myyntiä.

- 13 km reitti nousee Kullaanvuorelle, kulkee luonnonsuojelualueen lävitse näkötornin tuntumaan ja kääntyy sieltä paluumatkalle Ruskon Lähteenmäkeen Raisionjoen itärannalle. Reitti tunnetaan Kullaanpolkuna. Reitin mehuhuolto sijaitsee reilut 100 m näkötornista itään metsätien päässä. Tässä huoltopisteessä on mynnissä mm. kahvia, pullaa ja makkaraa. Huoltopisteessä on makkaran grillausmahdollisuus.

Hinta
5 € euroa käteisenä aikuisilta
Sijainti
Kisakatu 4
Kerttulan liikuntahalli, Raisio
Retkimaksu on 5 euroa aikuisilta. Maksu sisältää mehuhuollon reittien varrella ja perillä Kerttulassa sekä kunniakirjan. Lisäksi arvomme osallistujien kesken palkintoja. Lapset alle 15 v ei peritä maksua. Muista ilmoittautua lähtöpaikalla sekä palattuasi retken jälkeen. Pukeudu säänmukaisella varustuksella. Lähde luontoon nauttimaan syksyn ruskasta.
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.