Sosiaalinen

Festivaali

SHIFT Business Festival päätapahtuma

ti 27.10. - ti 27.10., tarkista päivä

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki
Kuvaus

SHIFT Business festival tuo yhteen yritysjohtajat, -kehittäjät ja päätöksentekijät luomaan älykästä liiketoimintaa. Tapahtuma yhdistää fyysisiä ja virtuaalisia elementtejä.

Talouden, yhteiskunnan ja ympäristön kannalta kestävä liiketoiminta ei ole ainoastaan kilpailuetu, vaan välttämättömyys. SHIFT Business Festivaali tarjoaa yritysjohtajille ja kehittäjille työkaluja ja verkostoja älykkään liiketoiminnan kehittämiseen, kyseenalaistaa totuttuja ajatusmalleja ja kutsuu yllättäviin kohtaamisiin. Vuoden 2020 festivaali on saanut lempinimen Webstival, sillä se yhdistää saumattomasti fyysisen ja virtuaalisen tapahtuman elementtejä.

Kaksipäiväinen festivaaliohjelma naulitsee osallistujat korkeatasoisen, kansainvälisen ohjelman äärelle. Tapahtuma tarjoaa kymmeniä puheenvuoroja, työpajoja ja fasilitoituja keskusteluita sekä loputtomasti tapaamisia muiden tulevaisuuteen katsovien osallistujien kanssa.

Lokakuussa järjestettävää päätapahtumaa edeltää kahden kuukauden mittainen ilmainen tapahtumasarja. Lue lisää nettisivuiltamme www.theshift.fi.

Hinta

Liput alkaen 40 € euroa + ALV.

Sijainti
Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12, Turku
Fyysinen tapahtuma järjestetään Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa. Tämän lisäksi festivaalille voi osallistua virtuaalisessa tapahtumaympäristössä.
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.