Kulttuuri

Näyttely

"Kukkia ja sydänvuotoja"- Jenny Wiik Mökki Galleriassa

ti 4.8. - ti 4.8., tarkista päivä

Mökki Galleria
Kuvaus

Kukkien herkkä kauneus limittyy näyttelyssä voimakkaisiin abstrakteihin teoksiin, joiden tunnemaailma vie mukaansa.

Jenny Wiikin ensimmäinen yksityisnäyttely esittelee kauneutta ja tunteiden paloa. Kukkien herkkä kauneus limittyy näyttelyssä voimakkaisiin abstrakteihin teoksiin, joiden tunnemaailma vie mukaansa.
Jenny Wiik on työskennellyt pitkään kuvittajana, kirjailijana ja graafisena suunnittelijana, mutta tässä näyttelyssä hän kertoo omaa tarinaansa. Teokset on tehty akryyli- ja öljyväreillä viimeisten kolmen vuoden aikana. Maalauksiin ovat vaikuttaneet elämänmuutokset, rakkaus, ihmissuhteet ja erilaiset tunteiden pyörteet.
Luonnon kauneus ja voimakkaat värit antavat iloa ja lohdutusta ja auttavat ilmaisemaan erilaisia tunteita. Maalaaminen on Jennylle väylä ilmaista niin surua kuin elämän ekstaasiakin. Taiteen tarkoitus ei ole kopioida luontoa, vaan luoda jotain uutta ja ainutlaatuista, johon katsojakin pystyy samaistumaan sen tuttuuden vuoksi.
Näyttelyssä on esillä myös yhteistyössä Jennyn 17-vuotiaan avustajan Emmy Lundinin kanssa tehty tilataideteos, johon on saatu inspiraatiota Ruissalosta ja vanhoista kirjoista.

Elokuun näyttely Kukkia ja sydänvuotoja
taiteilija: Jenny Wiik
avajaiset: la 1.8.2020 klo 14-16
näyttely: 1.–28.8.2020
aukiolo: ti-pe klo 10-16

Hinta
Maksuton
Sijainti
Mökki Galleria
Iso-Rauhalinnantie 5, Kaarina
Sijainti: Tarkista Mökki Gallerian sijainti (noin 1 km Kaarinan keskustasta)Huomaa pysäköinti: Galleria sijaitsee kevyen liikenteen väylän varrella (Aallonmökinkuja), joten gallerian pihalle ei saa ajaa autolla. Parkkipaikka on Rauhalinnantiellä. Sieltä on lyhyt kävelymatka galleriaan.
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.