Urheilu

Liikunta

Supersyksy tsemppaa kaikenikäiset liikkumaan

la 12.12., tarkista aika asti, tarkista päivä

Tasalanaukio 5 A, Raisio
Kuvaus

Raision Jumpparien tarjoama syyskausi starttaa 31.8.2020. Kuten aiemminkin, terveyttä edistävää ja ylläpitävää liikuntaa on tarjolla pirteä ja värikäs kirjo perheille, lapsille, nuorille ja aikuisille. Luvassa onkin varsinainen Supersyksy kaikkine tuttuine suosikkeineen ja superloistavine UUTUUKSINEEN! Raision Jumpparit tarjoaa syksystä alkaen reipasta ja pirteää toimintaansa myös kurssitoteutuksina. Tutustu liikuntalukkareihin nettisivuillamme - tee syksyn paras päätös ja ilmoittaudu mukaan - viritä vartesi ja tule mukaan liikkumaan hyvässä seurassa.

Raision Jumpparien ryhmäkokoja on syyskaudelle pienennetty, jotta turvallisuusohjeistuksia on helpompi toteuttaa. Perheliikuntatunneilla pienempien lasten on turvallista liikkua oman aikuisen valvonnassa. Alle kouluikäisten tunneilla on vastuuohjaajan lisäksi paikalla apuohjaajia. RaJun toiminnassa noudatetaan Suomen hallituksen ja THL:n antamia ohjeistuksia. Seuraamme tilannetta päivittäin ja ohjeistuksia päivitetään tarvittaessa.
Kaikki me voimme omalta osaltamme vaikuttaa turvalliseen, koronavapaaseen liikkumiseen seuran tunneilla ja toimitiloissa toimimalla vastuullisesti ja noudattamalla kaikkia annettuja ohjeistuksia.

Mitä parhainta alkavaa syksyä kaikille!

Raision Jumpparit
www.raisionjumpparit.fi

Hinta
https://www.raisionjumpparit.fi/tunnit-ja-hinnat/hinnat/ Ilmoittaudu tai osta lippu
Sijainti
Tasalanaukio 5 A, Raisio
Raision Jumpparit järjestää liikuntaa raisiolaisilla kouluilla, Kerttulan liikuntahallilla sekä ulkotreenipaikoilla.
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.