Kulttuuri

Teatteri

Teatteri Akseli: Pasi was here

ti 20.10., 19:00

Teatteri Akseli
Kuvaus

Veikko Nuutisen ja Kauno Takaraution 'Pasi was here' on ratkiriemukas ja kaihoisa näytelmä, jossa ei tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Vuoden 2016 paras näytelmäteksti. K-12.

PASI WAS HERE*****Vuoden 2016 paras näytelmäteksti*****

Hemmo saa kuulla lapsuuden parhaan ystävänsä Pasin kuolleen ja näin alkaa siis aikamatka tutustumaan ihmiseen nimeltä Pasi.

Hyvinvointiyhteiskunta, mitä se on? Miksi toisesta tulee onnistunut ja toisesta luuseri? Onko maailma vinksahtanut rajoiltaan vai onko vika sittenkin meissä? Siis kaikissa! Tuleeko hyvä mieli kravatista kaulassa vai Pamela Anderssonin tisseistä? Ja kumpi on oikeampi?

Hemmo, tuo elämän kulkija, saa rinnalleen Turnajaiskepin (lapsuudenystävän). He aloittavat matkan Savonlinnaan, jossa ihmiskohtaloita (voiko niitä olla koskaan liikaa) tulee vastaan toisensa perään. Samalla taittuu vuosikymmenet sekoittuen keskenään kuin muotitietoinen. Ollaanko matkalla helvettiin vai taivaaseen vaiko niihin molempiin - kotimuistojen maisemiin.

'Pasi was here' on ratkiriemukas ja kaihoisa näytelmä, jossa ei tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Kumpikaan ei liene väärin. Mutta ilman ajatuksia ei tästä kohuteoksesta selviä. Vanhemmille tämä on matka lapsnuoruuden ihanuuteen (tai sitten ei) ja nuoremmille muistutus siitä, että myös isillä/äideillä on ollut omaakin elämää.

Veikko Nuutisen käsikirjoitus ja Kauno Takaraution sovitus ja ohjaus näytelmästä 'Pasi was here' saa ensi-iltansa Pe 18.09.2020 Teatteri Akselilla.
Ei suositella alle 12 vuotiaille (K-12).

Hinta
18 € / 15 €
Sijainti
Teatteri Akseli
Humalistonkatu 8 A, Turku
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.