Kulttuuri

Teatteri

Bang Bang You're Dead

pe 23.10., 19:00 - 20:00

Kaarinan Nuorisoteatteri
Kuvaus

Syksyllä 2020 Kaarinan nuorisoteatterissa sukelletaan koulusurmien mustaan maailmaan William Mastrosimonen näytelmällä Bang bang you’re dead.

Bang bang you’re dead on amerikkalaisen William Mastrosimonen vuonna 1999 kirjoittama näytelmä.
Kirjailijan aiheena oli edeltävänä vuonna tapahtuneet kouluampumiset Jonesborossa Arkansasissa. Kirjailijan tavoitteena oli kehittää näytelmä, joka toimisi keskustelun herättäjänä kaikkialla, missä pohditaan ympäröivän maailman väkivaltaisuutta ja pyrkimystä sen muuttamiseen. Meillä Suomessakaan ei olla vältytty Jokelan ja Kauhajoen tapahtumien myötä aiheelta.

Suurin kysymys, joka näytelmästä ja tällaisten tapahtumien jälkeen nousee esiin, on miksi? Tämän kysymyksen pääsevät teoksessa uhrit esittämään surmaajalleen, mutta onko kysymykseen siltikään vastausta? Sitä käsitellään Mastrosimonen nimenomaan nuorten nuorille esitettäväksi kirjoittamassa näytelmässä.

Näytelmän ohjaaja Janne Jämsä on sovittanut näytelmän Kanutelle, jossa yhdeksänhenkinen näyttelijäryhmä on lähtenyt tutkimaan miksi näytelmän Johanna tarttui aseeseen.
Muodoltaan konstailematon ja pelkistetty esitys keskittyy olennaiseen, ajatuksiin ja tunteisiin. Kirjailijan sanoin: ”It’s about a theater of life.”

​Työryhmä:
Käsikirjoitus: William Mastrosimone
Suomennos: Anna Pukkila
Sovitus ja ohjaus: Janne Jämsä
Koreografi: Anna Hellsén
Skenografia: Työryhmä
Valosuunnittelu: Satu Herrala
Maskeeraus: Heidi Hämäläinen
Teknikko: Johannes Alhonen
Tuottaja: Marcus Lindén

Rooleissa:
Fiona Syrén, Maiju Aaltonen, Maija Antikainen, Julia Backman, Ronja Juusti, Vinda Lahti, Aino Murtoniemi, Vilma Uski, Emilia Ylistalo.

Hinta
Normaalihinta 20 € Lapset/opiskelijat/varusmiehet 15 € Millä tahansa teatterialan jäsenkortilla 10 € Ryhmäalennus, vähintään 15 € -henkinen ryhmä 15 € /lippu Kaarinan Nuorisoteatteri toimii yhteistyössä Tiketin kanssa ja liput ovat hankittavissa 24 € / 7 € netistä, puhelimitse 9 € - 21 € ja myyntipisteistä (mm. R-kioski). HUOM! Koronatilanteen johdosta teatterilla ei ole lipunmyyntiä. www.tiketti.fi, 0600 € - 1 € - 1616 € ( 1,78 € / min + pvm, avoinna: ma–su 9 € – 21 € )
Sijainti
Kaarinan Nuorisoteatteri
Viipurintie 118, Kaarina
Katso myös
Kulttuuritapahtumia
Urheilutapahtumia
Sosiaalisia tapahtumia
Muita tapahtumia
Seuraava

DooApp
Tapahtumat ja tekemiset yhdessä paikassa.